Kananiksi: Näin kokkaat Minuuttipihvit halsterilla
Opi uusia kanakokkaustaitoja Kariniemen niksivideoista! Kaiken maailman kananiksit tarjoavat sinulle yksinkertaisia ja yllättäviä vinkkejä, joilla jokaisesta tulee mestarikokki.
Halsterin käyttö on monelle tuttua kalaa kypsentäessä, mutta oletko kokeillut sitä kanapihveihin? Pelkän pihvin saa toki käännettyä esimerkiksi grillipihdeillä, mutta halsterissa pysyvään pihviin voit lisätä erilaisia maistuvia päällisiä. Tällä reseptillä suosittu saltimbocca onnistuu myös grillissä!
Helppo kana-saltimbocca
2 annosta
5 minuuttia
1 pkt Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g
3-4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
1 nippu tuoretta salviaa
Asettele Minuuttipihvit vierekkäin leivinpaperin päälle. Laita jokaisen viipaleen päälle muutama salvianlehti ja yksi kinkkuviipale. Nosta pihvit halsterin väliin ja siirrä halsteri kuumaan grilliin. Grillaa pihvejä noin 2 minuuttia per puoli ja tarjoile esimerkiksi pinaattirisoton kanssa.