Paistileikkeiden marinoiminen
Kananpojan paistileikkeiden marinoiminen itse on helppoa. Alla esimerkki hunajalla ja gochujangilla marinoituihin paistileikkeisiin. Sekoita vain marinadin ainekset, lisää mukaan paistileikkeet, sekoita ja anna maustua muutamasta tunnista vuorokauteen. Yli jäävää marinadia paistileikkeitä paistaessa ei kannata heittää pois, vaan hyödyntää se kastikkeeseen.
Nämä tarvitset
1 pkt Kariniemen Kananpojan paistileike
1.5 rkl gochujang -chilitahnaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
3 tl sitruunamehua
2 dl kuohu- tai kookoskermaa
suolaa
mustapippuria myllystä
voita ja rypsiöljyä
Yhdistä hunaja, gochujang, mustapippuri ja sitruunamehu kulhossa.
Lisää mukaan paistileikkeet ja sekoita huolellisesti. Anna maustua kylmässä vähintään kaksi tuntia.
Ruskista paistileikkeet rypsiöljy-voiseoksessa välillä käännellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää pannulle jäljelle jäänyt marinadi ja kerma. Kiehauta.
Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja tarjoa vaikkapa keitetyn riisin kera.