![Post-content image](/globalassets/kariniemen/7.-ikonit/chickenlogo1.png)
Sepän tila
Sepän tila on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1540. Vuosien aikana tilalla on tuotettu maitoa, kasvatettu lihakarjaa ja viljelty leipä- ja rehukasveja.
Tila siirtyi luomutuotantoon vuonna 2012. Nykyään tilalla kasvatetaan broilereita ja viljellään luomuviljaa.
![Kariniemen kotitila Sepän tila isä poika](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-kotitilat/kariniemen-sepan-tila-isa-poika_20240209071057.jpg?preset=HK.12col.Auto.Scale)
Maatalouden lisäksi tilan nykyinen omistaja tekee metsänhoitotöitä, pihapuiden kaatoja ja hoitoleikkauksia. Broilerinkasvatuksesta vastaavat isä ja poika Juha ja Juho Seppä. Tilalla työskentelee lisäksi yksi ulkopuolinen työntekijä.
![Kariniemen kotitila Sepän tila aurinkokennot pellolla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-kotitilat/kariniemen-sepan-tila-aurinkokennot-pellolla_20240209071057.jpg?preset=HK.12col.Auto.Scale)
Tilan tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällinen tuotanto. Broilerin rehu tulee Satarehu Oy:ltä. Vehnä tuotetaan osin itse, mutta sitä ostetaan myös toisilta tuottajilta. Tuotantohallien lämmönlähteenä on hake, ja aurinkokennot tuottavat osan tarvittavasta sähköstä. Luomupelloilla kasvaa palkokasveja, viljaa ja nurmikasveja.
![Post-content image](/globalassets/kariniemen/7.-ikonit/chickenlogo1.png)