Tuppurlan tila
Tuppurlan kotitilalla Varsinais-Suomessa on kasvatettu kananpoikia noin kolmenkymmenen vuoden ajan.
Tila siirtyi isältä tyttärelle vuonna 2015 ja siitä alkaen nykyinen isäntäväki on perheen kesken pyörittänyt tilan toimintaa, kasvattanut kananpoikia ja kalkkunoita.
Vuoden 2018 alusta alkaen tiput ovat kuoriutuneet Tuppurlan kotitilan kanalassa ja se ollut suuri kiinnostuksen kohden koko perheelle. Vaikka kolmen vuosikymmenen aikana on tilalla nähty paljon, niin Kanalassa kuoriutunut -tuotantotapa on taianomaista. Oman tilan pelloilla kasvaa muun muassa vehnää kananpojille ja kauraa kalkkunoille.
Tuppurlan emännän sanoin: ”Me saamme olla ylpeitä siitä, että meillä on Suomessa terveimmät linnut, ja niiden hyvinvoinnin eteen olemme valmiita tekemään kaikkemme.”