![Kariniemen Kananpojan Uunipaahdettu suikale](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7639-kariniemen-kananpojan-uunipaahdettu-suikale-200-g_20230118135035.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Appelsiini-kanakeitto](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanakirja-appelsiinikanakeitto_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Appelsiini-kanakeitto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Pilko kananliha sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää sipuli, kurpitsa, paprika, chili ja pekoni. Notkistele muutama minuutti ja lisää korianteri.
- Paista vielä hetken ja lisää kurkuma, valkopippuri, inkivääri, maissi ja riisi.
- Sekoita ja lisää kanaliemi. Anna kuplia lempeällä lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi kanapalat ja sitrusmehut. Koristele korianterinlehdillä ja tarjoa heti.