

Bbq-kananpoikaa, rosmariini-grilliperunat ja ndujamajoneesi
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Sekoita majoneesi ja nduja huolellisesti keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja sekoita.
Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua. -
Murskaa valkosipulit veitsen lappeella pöytää vasten. Riivi rosmariinin oksista lehdet. Sekoita esikeitetyt perunat, murskatut valkosipulit, rosmariini, rypsiöljy, suola ja mustapippuri foliovuoassa. Laita mukaan voinokareet. Grillaa epäsuoralla lämmöllä (n. 180 C) noin 20 minuuttia välillä perunoita pyöritellen rasvassa.
-
Grillaa Minuuttipihvit kuumassa grillissä suoralla lämmöllä noin 2 minuuttia per puoli kauniin värisiksi.
-
Tarjoa grillatut Kananpojan Minuuttipihvit grilliperunoiden ja ndujamajoneesin kera.