![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Buffalo kanapullat](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanapulla_buffalo_kariniemen_jauheliha_minuuttipihvi_06-02-191336_20240626061601.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Buffalo kanapullat
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset keskenään ja laita maustumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Laita kaikki pyöryköiden ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti massaksi. Pyörittele palloiksi ja paista pannulla voi-öljyseoksessa kypsiksi. Voit vaihtoehtoisesti paistaa pullat 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes kauniin värisiä ja kypsiä.
- Laita siipikastike ja kerma kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä ja vatkaa joukkoon kylmä voi.
- Pyörittele kanapullat kastikkeessa ja tarjoa dippikastikkeen sekä dippivihannesten tai vaikkapa lohkoperunoiden kanssa.