![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Burmalainen kana ja chilidippi](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_burmalainenkana3_20200921075143.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Burmalainen kana ja chilidippi
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita paistileikkeet astiaan ja sotke mukaan marinadin ainekset. Anna marinoitua puoli tuntia ja siirrä huoneenlämpöön.
- Tee dippikastike. Mittaa pannulle 1,5 dl vettä ja chililastut. Kuumenna kiehuvaksi, pienennä lämpöä ja anna kuplia 5 minuuttia.
- Sekoita neste muiden kastikeainesten kanssa ja surauta sauvasekoittimella.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista paistileikkeet kypsiksi kahdessa erässä. Kääntele paloja paiston aikana.
- Tarjoa dippikastikkeen ja keitetyn riisin kera.
- Viimeistele maapähkinämurskalla, salottirenkailla, hodarisipulilla ja korianterilla.