![Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2772-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-miedosti-suolattu-400-g_20230928084119.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chapati-leivät kanatäytteellä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/chapati-burritot-2_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chapati-leivät kanatäytteellä
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Valmista ensin leipä. Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään ja vaivaa yleiskoneella 5 minuuttia tai käsin 10 minuuttia. Leikkaa taikina neljään palaan ja pyöritä palat palloiksi. Anna taikinapallojen levätä kymmenisen minuuttia.
- Kaulitse palat ohuiksi letuiksi jauhoja apuna käyttäen. Paksuus tulee olla suunnilleen tortillan luokkaa.
- Kuumenna paistinpannu hyvin kuumaksi, voitele chapatin pinta oliiviöljyllä molemmin puolin. Paista pannulla noin 30 sekuntia. Kurkkaa leivän alle – paistopinnassa saa olla reilun ruskeita kohtia ennen kääntämistä.
- Paista kääntämisen jälkeen vielä toiset 30 sekuntia ja toista sama muillekin leiville. Anna jäähtyä.
- Keitä basmatiriisi suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista fileepihvit kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Aseta leivät lautasille ja laita leipien päälle riisiä ja salaatinlehtiä.
- Asettele fileepihvejä leiville ja valuta päälle jogurtttia ja mangochutneyta. Viimeistele chilirenkailla ja kääri rulliksi.