![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken banh mi](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_bahnmi2_20200921075116.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken banh mi
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita Kananpojan Minuuttipihvit astiaan. Lisää soija, seesamiöljy ja inkivääri. Sekoita hyvin, peitä ja marinoi kylmässä ainakin pari tuntia.
- Yhdistä porkkanat, suola, sokeri ja etikka toisessa pienessä kulhossa. Laita jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi.
- Laita kolmanteen kulhoon majoneesi, sriracha ja lime. Peitä ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
- Grillaa tai paista broilerinfileitä valurautapannussa muutama minuutti per puoli. Grillaa patongin puolikkaat leikkauspinnoiltaan rapeiksi.
- Levitä patongin leikkauspinnoille ensin majoneesia. Päällystä patongin alapuoli marinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla. Lisää yrtit ja suikaloidut rintafileet. Leikkaa patonki neljään osaan ja tarjoa.