Chicken banh mi
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita Kananpojan Minuuttipihvit astiaan. Lisää soija, seesamiöljy ja inkivääri. Sekoita hyvin, peitä ja marinoi kylmässä ainakin pari tuntia.
- Yhdistä porkkanat, suola, sokeri ja etikka toisessa pienessä kulhossa. Laita jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi.
- Laita kolmanteen kulhoon majoneesi, sriracha ja lime. Peitä ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
- Grillaa tai paista broilerinfileitä valurautapannussa muutama minuutti per puoli. Grillaa patongin puolikkaat leikkauspinnoiltaan rapeiksi.
- Levitä patongin leikkauspinnoille ensin majoneesia. Päällystä patongin alapuoli marinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla. Lisää yrtit ja suikaloidut rintafileet. Leikkaa patonki neljään osaan ja tarjoa.