Chicken banh mi

Chicken banh mi

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Grilliin

    Grilliin

Valmistusohje

  • Laita Kananpojan Minuuttipihvit astiaan. Lisää soija, seesamiöljy ja inkivääri. Sekoita hyvin, peitä ja marinoi kylmässä ainakin pari tuntia.
  • Yhdistä porkkanat, suola, sokeri ja etikka toisessa pienessä kulhossa. Laita jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi.
  • Laita kolmanteen kulhoon majoneesi, sriracha ja lime. Peitä ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
  • Grillaa tai paista broilerinfileitä valurautapannussa muutama minuutti per puoli. Grillaa patongin puolikkaat leikkauspinnoiltaan rapeiksi.
  • Levitä patongin leikkauspinnoille ensin majoneesia. Päällystä patongin alapuoli marinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla. Lisää yrtit ja suikaloidut rintafileet. Leikkaa patonki neljään osaan ja tarjoa.

Kokeile reseptejä