![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken Chowder - kermainen kanakeitto](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanakeitto_chowder_kariniemen_jauheliha_minuuttipihvi_06-02-191062_20240626061533.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken Chowder - kermainen kanakeitto
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista kananpojan jauheliha kypsäksi ja mausta suolalla. Siirrä sivuun ja freesaa varsiselleri, sipuli, valkosipuli, porkkanat ja perunat samalla pannulla.
- Siirrä jauhelihat ja kasvikset kattilaan mustapippurin ja savupaprikajauheen kanssa. Lisää kattilaan kanaliemi ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat alkavat pehmetä.
- Soseuta kerma ja valutetut maissit tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää maissikerma keittoon hienonnetun timjamin kanssa ja anna kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Lisää lopuksi keittoon karkeasti silputtu basilika.
- Annostele keitto lautasille ja ripottele päälle raastettua parmesaania.