![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken fingerit ja srirachadippiä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-kansikuvat-syksy-talvi-2018--4_20240626062527.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken fingerit ja srirachadippiä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Valmista ensin dippi. Sekoita kaikki dipin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
- Leikkaa kananpojan minuuttipihvit pitkittäin kolmeen osaan ja pyörittele ne pankojauhoissa kauttaaltaan.
- Kuumenna öljy kattilassa 175 asteiseksi. Frittaa paneroituja kanatikkuja öljyssä noin 3-4 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
- Nosta tikut reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi kuivumaan.