![Kariniemen Kananpojan fileesuikale American Creamy](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2556-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-american-creamy-270-g_20240318131627.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken Po’Boy](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-headerkuvat/kariniemen_fileesuikale_american_style_po_boy_04767_20231114063634.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken Po’Boy
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kypsiksi eli noin viiden minuutin ajan. Sekoita suikaleiden joukkoon hot wing -kastike.
- Halkaise sämpylät niin, että viilto ei mene loppuun asti, vaan sämpylän toiseen sivuun jää ”sarana”.
- Täytä sämpylät salaatilla, punasipulilla, suolakurkuilla, majoneesilla ja kananpojan fileesuikaleilla. Käännä kansi päälle ja nauti coleslaw-salaatin kera.