![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken Slut -sämpylä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanakirja-eggslut1_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken Slut -sämpylä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Paista munat paistinpannulla pienessä rasvassa molemmin puolin. Mausta ja aseta sivuun.
- Suolaa ja pippuroi fileepihvit. Paista öljyssä 2-3 minuuttia per puoli ja nosta sivuun.
- Pilko kevätsipuli ja siivuta cheddar. Sekoita majoneesin sekaan sriracha.
- Halkaise sämpylät puoliksi ja lämmitä nopeasti grillivastuksen alla.
- Sipaise sämpylöiden leikkauspinnoille majoneesisia ja kokoa väliin loput ainekset. Tarjoa heti.
Briossisämpylät
- Liota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää hunaja, suola ja munat. Lisää jauhot vähitellen ja lopuksi voi pieninä nokareina.
- Vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi koneella. Peitä kulho kelmulla ja laitaa jääkaappiin tunniksi nousemaan.
- Jaa taikina kuuteen osaan ja pyörittele sämpylöiksi. Peitä liinalla ja anna nousta tunnin.
- Voitele keltuaisella, ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.