![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicken tonkatsu](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_chickentonkatsu_20200921075236.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicken tonkatsu
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Laita vatkatut munat korkeareunaiseen astiaan ja pankot toiseen astiaa. Laita kolmanteen astiaan vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu muskottia ja cayennepippuria. Mausta pihvit reippaasti suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä noin 3 mm öljyä pannulla. Dippaa kananpojan pihvit ensin jauhoihin, sitten muniin ja lopuksi pankojauhoihin.
- Paista broileripihvit öljyssä molemmin puolin 3 minuuttia välillä pannua heilutellen (näin saat ilmataskuja kuorrutukseen). Valuta ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Tarjoa tuiman sinapin ja japanilaisen Bulldog-kastikkeen (HP-soosikin ajaa asian) kera. Kylkeen raikasteeksi raastettua kaalia.