Chicks ´n chips ja hernehummusta
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla hernehummus. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta karkeaksi tahnaksi.
- Friteeraa ranskalaiset 175 asteessa noin 4 minuuttia. Valuta ja mausta suolalla. Voit paistaa ranskalaiset myös uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
- Pyörittele Liekki sisäfileet pankojauhoissa ja paista reilussa öljyssä keskilämmöllä tai friteerauskeittimessä, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin kullanruskeita. Valuta hyvin ja laita vielä talouspaperin päälle kuivahtamaan.
- Todelliseen brittitunnelmaan pääset, kun pirskottelet koko komeuden päälle vielä hieman mallasetikkaa.