![Kariniemen Kananpojan Rapeat sisäfileet Ranch](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2047-kariniemen-kananpojan-rapeat-sisafileet_ranch-400-g_20240318131339.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chicks ´n chips ja hernehummusta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/_liekki_sisafile_chickschips_kariniemen_jakso1_200084_20240626060314.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chicks ´n chips ja hernehummusta
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla hernehummus. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta karkeaksi tahnaksi.
- Friteeraa ranskalaiset 175 asteessa noin 4 minuuttia. Valuta ja mausta suolalla. Voit paistaa ranskalaiset myös uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
- Pyörittele Liekki sisäfileet pankojauhoissa ja paista reilussa öljyssä keskilämmöllä tai friteerauskeittimessä, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin kullanruskeita. Valuta hyvin ja laita vielä talouspaperin päälle kuivahtamaan.
- Todelliseen brittitunnelmaan pääset, kun pirskottelet koko komeuden päälle vielä hieman mallasetikkaa.