Club sandwich kanalla ja pekonilla
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista pekonisiivut rapeiksi pannulla tai uunissa. Laita ne talouspaperin päälle odottamaan, että liika rasva valuu pois.
- Paista samalla pannulla fileepihvit kypsiksi.
- Sekoita sinappi majoneesin joukkoon. Suikaloi salaatti ja siivuta tomaatit.
- Paahda leivät uunissa grillivastuksilla kullanruskeiksi.
- Sivele siivut sinappimajoneesilla.
- Leikkaa kana viipaleiksi.
- Kokoa kolmikerroksisia leipiä ja laita niiden väliin tomaattia, salaattia, kanaa ja pekonia. Leikkaa leivät kahteen osaan kolmioleiviksi. Kiinnitä leipäkerrokset toisiinsa tikulla ja tarjoile ne perunalastujen tai ranskalaisten perunoiden kanssa.