![Kariniemen Kananpojan Koipireisi maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2978-kariniemen-kananpojan-koipireisi-maustamaton-n.-11-kg_20230118135108.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Cornell chiken](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_cornellchicken1_20200921075300.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Cornell chiken
Kokonaisaika: 65 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Poista kananpojan koipireisistä liiat rasvat.
- Sekoita kanamuna, öljy, etikka ja mausteet kulhossa. Laita kanapalat riittävän isoon muovipussiin ja kaada marinadi sekaan. Sulje pussi ja kääntele niin, että marinadi levittäytyy tasaisesti palojen päälle. Marinoi jääkaapissa 2-4 tuntia.
- Lämmitä hiiligrilli ja jaa hiilet niin, että saat kuuman ja vähemmän kuuman puolen. Vaihtoehtoisesti voit kypsentää kanat uunissa grillivastuksen alla.
- Valuta liika marinadi lihojen pinnoilta. Grillaa noin 15 minuuttia palojen pinnat kiinni välillä lihoja käännellen ja marinadia pinnoille penslaten, kunnes nahka on rapeaa ja kullankeltaista.
- Siirrä palat grillin epäsuoran lämmön puolelle ja kypsennä noin puoli tuntia muutaman minuutin välein käännellen ja marinadia pinnoille penslaten.
- Jos kypsennät koipireidet sähköuunissa, sammuta grillivastus ja loppukypsennä 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
- Anna vetäytyä kymmenen minuuttia ennen tarjoamista.
- Paahda leipäviipaleet ja voitele. Kasaa leipien väliin kanaa, cheddaria, suolakurkkuviipaleita ja tuoretta korianteria.