![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Espanjalainen munakas](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/espanjalainen_munakas_web_3_d8s1806-edit_20231018113339.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Espanjalainen munakas
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Paloittele kypsät perunat lohkoiksi ja puolita miniluumutomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli, paloittele paprika ja kesäkurpitsa. Hienonna valkosipulinkynsi.
- Lisää kasvikset pannulle. Kääntele muutaman minuutin ajan.
- Sekoita munat, kerma tai vesi, juustoraaste, rouhittua mustapippuria ja ripaus suolaa keskenään.
- Kaada munaseos pannulle ja anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä, kunnes munakasmassa on kokonaan hyytynyt.
- Koristele tuoreella timjamilla.