![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Galinhada](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_spicy_brazil-_calinhada_00022_crop_20231018113526.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Galinhada
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Viipaloi makkarat ja paista ne kauniin värisiksi paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Siirrä makkarat sivuun ja lisää pannulle kanasuikaleet. Paista kauniin värisiksi ja siirrä sivuun.
- Lisää pannulle hienonnettu pakastevihannekset, valkosipuli ja kurkuma. Kuullota.
- Lisää sipulin joukkoon paistetut kanat, makkarat, tomaatti ja laakerinlehdet. Lisää joukkoon kanaliemi ja kiehauta.
- Lisää huuhdeltu riisi kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä hiljalleen kiehuen ja välillä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää ja galinhada on paellamainen rakenteeltaan.
- Lisää tarvittaessa välillä kanalientä, mikäli koostumuksesta uhkaa tulla liian tiukka. Viimeistele valmis galinhada tuoreilla yrteillä.