![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Gochujang-kanakastike](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_hunaja_isot_suikaleet_kookoskana_07695-_20240625125532.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Gochujang-kanakastike
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ruskista kanasuikaleet ja sipuli pienessä määrässä rypsiöljyä. Lisää pannulle kerma sekä gochujang-chilitahna.
- Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on sopivan paksua. Viimeistele kastike korianterilla.
- Tarjoa kanakastike riisin tai nuudeleiden kera.