![Kariniemen Kananpojan Paistileike marinoitu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2795-kariniemen-kananpojan-paistileike-marinoitu-700-g-20250108112249.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua kanaa ja vihanneksia chili-sitrusvoin kera](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-ribs.jpg-20231018113515.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua kanaa ja vihanneksia chili-sitrusvoin kera
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Grillaa Kananpojan Paistileikkeet pakkauksen ohjeen mukaan miedolla lämmöllä kypsiksi ja kullanruskeiksi.
- Paloittele kasvikset sopiviksi suupaloiksi ja grillaa ne kypsiksi. Maissi kypsyy pisimmän ajan, joten aloita siitä, ellet käytä esikypsennettyjä maisseja. Muut kypsyvät suunnilleen samassa ajassa keskenään.
- Aloita tomaattirelishin valmistus kuutioimalla tomaatti.
- Silppua sipulit ja yhdistä ne tomaatin kanssa. Sekoita kasvisten joukkoon punaviinietikka, sokeri ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista lopuksi maku.
- Valmista chili-sitrusvoi kasviksille. Sulata voi huoneenlämpöiseksi. Murskaa valkosipulin kynnet.
- Raasta sitruunan kuori ja purista sen mehu. Sekoita voin joukkoon Tabasco, valkosipulimurska, tomaattipyre ja sitruunan mehu sekä kuoriraaste. Tarjoile valmis chili-sitrusvoi kuumien, grillattujen kasvisten kera.