![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua kanaa, paprikaa ja cheddar-nachoja](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/grllikananpoikaa_paprikaa_ja_cheddar_nachoja_124381_20231018113341.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua kanaa, paprikaa ja cheddar-nachoja
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Valele maissintähkät BBQ-kastikkeella. Leikkaa paprikat suurkisi lohkoiksi.
- Sekoita kastikkeeksi kapris, kapristen liemi, hunaja ja murskattu valkosipulinkynsi.
- Sekoita keskenään nachot, raastettu cheddar ja paprikatäyte ja kääri seos löysään folioon.
- Grillaa Minuuttipihvit, maissit ja paprikat, Nosta myös nacho-nyytti grilliin, jotta juusto sulaa.
- Nosta grillatut paprikat vadille ja kaada kastike päälle.
- Nauti Minuuttipihvit grillattujen paprikoiden, maissintähkien ja cheddarjuusto-nachojen kanssa.