![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua kananpoikaa, ponzu-kesävihanneksia ja soija-seesamidressing](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-minuuttipihvi-hunaja-inkivaari-09637-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua kananpoikaa, ponzu-kesävihanneksia ja soija-seesamidressing
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Jaa vihannekset herneitä lukuun ottamatta tasaisesti kahteen folionyyttiin. Kaada ponzu nyyttien pohjalle.
- Laita mukaan voinokareet ja sulje nyytit tiiviisti. Laita nyytit grilliin ja kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes vihannekset ovat napakan kypsiä. Sekoita mukaan herneet.
- Grillaa Minuuttipihvejä kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes kananpoika on mehevän kypsää. Anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
- Sekoita soija-seesami-dressingin ainekset keskenään.
- Tarjoa grillatut Minuuttipihvit ponzu-kesävihannesten ja soija-seesami-dressingin kera.