![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillattua kananpojan paistileikettä ja tabboulehia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/paistileike_tabbouleh_kariniemen_paistileikkeet_23-05-190029_20240626060935.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillattua kananpojan paistileikettä ja tabboulehia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Sekoita paistileikkeet, lehtipersilja, chili, sitruunamehu ja mausteet keskenään. Anna maustua tunnin ajan.
- Grillaa kuumassa grillissä noin 20 minuuttia kunnes kypsää. Anna paistileikkeiden vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Tabbouleh
- Hienonna lehtipersilja ja valkosipuli sekä kuutioi tomaatti. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla. Anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia.
Aioli
- Riko kananmuna kapeaan korkeareunaiseen kulhoon esimerkiksi olut-tuoppiin. Laita mukaan dijon, valkosipuli, sitruunamehu ja suola. ”Poraa” sauvasekoittajalla samalla öljyä ohuena nauhana sekaan kaataen.
- Kun seos alkaa paksuuntumaan, ala nostamaan sauvasekoittimen päätä sitä mukaa ylös päin, kun kastike emulgoituu. Jatka poraamista, kunnes kaikki öljy on emulgoitunut ja kastike on majoneesimaisen paksua.