

Grillattuja kananpojan koipipaloja ja couscousia grillatuilla kasviksilla
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
-
Kuumenna grilli kuumaksi. Asettele koivet tasaisesti grilliritilälle.
-
Kypsennä siipiä noin 180-asteisessa grillissä kannen alla välillä käännellen noin 40 minuuttia, kunnes koivet ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
- Halkaise paprikat ja kesäkurpitsa pituussuunnassa kahtia. Pyöräytä paprikat, kesäkurpitsa ja maissit rypsiöljyssä. Grillaa kovalla lämmöllä kaunis grillipinta kasviksiin. Mausta suolalla.
- Leikkaa grillatut kasvikset haarukkapaloiksi. Sekoita couscous, pinaatinlehdet, kirsikkatomaatit ja grillatut kasvikset tarjoiluastiassa. Mausta laadukkaalla oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.