![Kariniemen Kananpojan Grillikombo Liekki & Taco](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2238-kariniemen-kananpojan-grillikombo-liekki--taco-n.-11-kg_20240417220237.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut kanansiivet ja koipinuijat karamellisipuli-riisin kera](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_grillicombo_liekki_taco_karamellisoitusipuli-riisi_7824_crop_20240402073428.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut kanansiivet ja koipinuijat karamellisipuli-riisin kera
Valmistusohje
-
Kuumenna grillin toinen puoli täydellä teholla kuumaksi. Asettele koipinuijat grilliin ja grillaa kauttaaltaan kauniin väriseksi. Siirrä nuijat grillin toiselle reunalle miedommalle lämmölle jatkamaan noin 30 minuutiksi kypsymistä.
-
Asettele siivet grillin kuumalle puolelle ja grillaa molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi noin 25 minuutin ajan. Alenna lämpöä mikäli siivet alkavat saamaan liikaa väriä.
-
Hienonna punasipuli ja korianteri. Karamellisoi punasipuli voissa. Kun sipuli alkaa pehmenemään, lisää mukaan hunaja ja punaviinietikka. Kiehauta ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Sekoita keitetty (kuuma) riisi ja sipuliseos keskenään. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tarjoa grillattujen koipipalojen ja siipien kera.
-
Sekoita majoneesi ja nduja huolellisesti keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja sekoita. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.