Grillatut kanansiivet ja koipinuijat karamellisipuli-riisin kera

Grillatut kanansiivet ja koipinuijat karamellisipuli-riisin kera

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuumenna grillin toinen puoli täydellä teholla kuumaksi. Asettele koipinuijat grilliin ja grillaa kauttaaltaan kauniin väriseksi. Siirrä nuijat grillin toiselle reunalle miedommalle lämmölle jatkamaan noin 30 minuutiksi kypsymistä. 

  • Asettele siivet grillin kuumalle puolelle ja grillaa molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi noin 25 minuutin ajan. Alenna lämpöä mikäli siivet alkavat saamaan liikaa väriä.

  • Hienonna punasipuli ja korianteri. Karamellisoi punasipuli voissa. Kun sipuli alkaa pehmenemään, lisää mukaan hunaja ja punaviinietikka. Kiehauta ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Sekoita keitetty (kuuma) riisi ja sipuliseos keskenään. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tarjoa grillattujen koipipalojen ja siipien kera.

  • Sekoita majoneesi ja nduja huolellisesti keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja sekoita. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua. 

Kokeile reseptejä