Grillatut kanansiivet ja koipinuijat karamellisipuli-riisin kera
Valmistusohje
-
Kuumenna grillin toinen puoli täydellä teholla kuumaksi. Asettele koipinuijat grilliin ja grillaa kauttaaltaan kauniin väriseksi. Siirrä nuijat grillin toiselle reunalle miedommalle lämmölle jatkamaan noin 30 minuutiksi kypsymistä.
-
Asettele siivet grillin kuumalle puolelle ja grillaa molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi noin 25 minuutin ajan. Alenna lämpöä mikäli siivet alkavat saamaan liikaa väriä.
-
Hienonna punasipuli ja korianteri. Karamellisoi punasipuli voissa. Kun sipuli alkaa pehmenemään, lisää mukaan hunaja ja punaviinietikka. Kiehauta ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Sekoita keitetty (kuuma) riisi ja sipuliseos keskenään. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tarjoa grillattujen koipipalojen ja siipien kera.
-
Sekoita majoneesi ja nduja huolellisesti keskenään. Raasta joukkoon valkosipuli ja sekoita. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.