![Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2171-kariniemen-kananpojan-rintafilee-paahdettu-valkosipuli-timjami-590-g_20240318131253.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut kanavartaat, ananassalsaa ja parmesaaniaiolia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_varraspalat_fileesta_grillatut_kana-kasvisvartaat_parmesaaniaiolia07613-_20240625124854.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut kanavartaat, ananassalsaa ja parmesaaniaiolia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuori ananas ja poista siitä puumainen keskiosa. Leikkaa ananas 1 x 1 cm paloiksi. Kuori punasipuli ja silppua se. Kuutioi paprika. Sekoita salsan ainekset keskenään.
- Sekoita kaikki parmesaaniaiolin ainekset keskenään.
- Leikkaa rintafileet n. 2x2 cm paloiksi. Töki kanapalat liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa noin 8 minuuttia välillä käännellen ja tarjoa grillatut vartaat parmesaaniaiolin ja ananassalsan kanssa.