![Kariniemen Kananpojan Grillikombo Cajun & Ananas](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2237-kariniemen-kananpojan-grillikombo-cajun--ananas-550-g_20240318230150.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut kanavartaat ja marinoitua fetaa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanavartaat_marinoitu_feta_kariniemen_2_21_00280-_20240625130741.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut kanavartaat ja marinoitua fetaa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita fetajuusto, oliiviöljy, lehtipersilja, appelsiinin kuori ja mehu, hienonnettu chili sekä korianteri tarjoiluastiassa. Anna maustua huoneenlämmössä sen aikaa, kun kanavartaat valmistuvat.
- Töki kananpojan grillipalat liotettuihin varrastikkuihin ja grillaa vartaita kuumassa grillissä ensin noin 8 minuuttia välillä kääntäen. Laske grillissä lämpöä ja anna vartaiden kypsyä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
- Tarjoa kanavartaat marinoidun fetajuuston kera.