![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillatut sisäfileevartaat ja red hot chili -majoneesi](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanavartaat_hot_dippi_2_21_00274_1-_20240625130704.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillatut sisäfileevartaat ja red hot chili -majoneesi
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Yhdistä majoneesi ja sambal oelek kulhossa. Raasta mukaan valkosipulinkynsi. Sekoita huolellisesti ja anna maustua puolisen tuntia.
- Grillaa sisäfileevartaita noin 8 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa vartaat dipin ja grillattujen vihannesten kera.