![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Grillipihvit, kasvisnyytit, grillitomaatit ja raparperihilloke](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/savustettu-chili-grillipihvi-5-d4s8808-270415-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillipihvit, kasvisnyytit, grillitomaatit ja raparperihilloke
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Aloita valmistamalla raparperihilloke. Voit laittaa sen valmiiksi jo myös päivää aikaisemmin. Paloittele raparperit kattilaan ja hienonna joukkoon punasipuli. Hienonna inkivääri ja chilipaprika ja lisää kattilaan.
- Mittaa joukkoon fariinisokeri, tähtianis, punaviinietikka ja kaneli. Anna seoksen kiehahtaa ja lisää hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Jäähdytä.
- Ota Kananpojan Paistilekkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Esivalmistele sillä välin muut lisukkeet.
- Ota 4-6 saman suuruista leivinarkkia ja foliokaistaletta ja laita ne päällekkäin siten, että folioarkki jää alle.
- Kuori pikkusipulit, paloittele kesäkurpitsa ja paprika, sekä hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita ainekset keskenään ja jaa arkkien päälle. Rouhi päälle suolaa ja mustapippuria. Käännä arkit nyyteiksi ja nosta grilliin tai uunipellille.
- Laita tomaatit alumiiniseen grillivuokaan ja pirskottele pinnalle öljyä, kuivattuja yrttejä ja hienonnettua valkosipulia.
- Laita paistileikkeet öljytylle grilliparilalle ja grillaa molemmin puolin. Grillaa samalla kasvisnyytit ja grillitomaatit.
- Tarjoa seuraksi mausteista raparperihilloketta.