Gyeran bap

Gyeran bap

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Huuhtele riisi huolellisesti, jotta siitä poistuu liika tärkkelys pinnasta.

  • Kiehauta vesi ja mausta se suolalla. Lisää kattilaan riisi anna sen kiehua ilman kantta hiljalleen 8 minuuttia välillä sekoitellen. Sammuta liesi ja laita kattilan päälle kansi. Anna riisin tekeytyä kannen alla vielä 10 minuuttia.

  • Paista kananmunat toiselta puolelta niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi ja löysiksi. Mausta suolalla.

  • Sekoita mirin riisin joukkoon. Viimeistele riisi lautasilla valkosipuli-chili-seesamiöljyllä, korean majoneesilla sekä paistetuilla munilla.

Kokeile reseptejä