Haudutettu kokonainen kana ja liemi

Haudutettu kokonainen kana ja liemi

Kokonaisaika: 100 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan 2 l vettä. Lisää kananpoika. Lämmitä keskilämmöllä kiehuvaksi. Poista pinnalle nouseva vaahto.
  • Lisää kaikki mausteet ja kasvikset. Peitä kannella ja käännä lämpö pienelle. Hauduta lempeästi 30 minuuttia.
  • Käännä levyn lämpö kokonaan pois ja anna seisoa noin tunnin ajan, kunnes kana on kauttaaltaankypsää.
  • Poista lihat luista ja viipaloi liha. Suljettuun astiaan pakattu liemi säilyy kuukausia pakastettuna.

Kokeile reseptejä