![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Hedelmäinen kanataginepata](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/hedelmaaainen-kanatagine_11870_20160307061707.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hedelmäinen kanataginepata
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
2 rkl rypsiöljyä
1 sipuli suikaleina
1 porkkana suikaleina
1 punainen paprika suikaleina
2 rkl taginetahnaa (esim. Al’Fez Sitruuna-tagine)
3 dl vettä
1 rkl maizenaa
½ kanaliemikuutio
150g kypsiä kikherneitä
1 dl rusinoita
1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyn kera. Lisää sipuli-, porkkana- ja paprikasuikaleet ja jatka paistamista vielä hetki. Sekoita joukkoon taginetahna ja anna senkin kuumentua pannulla. Mittaa joukkoon veteen sekoitettu maizena, puolikas kanaliemikuutio, kikherneet ja rusinat. Anna hautua 5 minuuttia sekoitellen. Mausta lopuksi korianterin lehdillä ja tarjoile couscousin tai riisin kera.