![Kariniemen Kananpojan Sisäfileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2264-kariniemen-kananpojan-sisafileepihvi-hunaja-500-g_20230118135257.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Helpot hot dogit kanavartaista](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/hodarit_12782_6_20231018113348.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Helpot hot dogit kanavartaista
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Valmista ensin coleslaw salaatti. Sekoita kulhossa keskenään majoneesi, sinappi, etikka, hunaja, suola ja pippuri.
- Lisää sekaan oheksi suikaloidut kaalit , raastettu porkkana, ja puolet lehtipersiljasta.
- Kypsennä sisäfileet uunissa tai grillissä kypsiksi.
- Kokoa hodarit laittamalla ensin coleslaw-salaattia sämpylän sisään. Lisää kypsä kanapojan sisäfilee sekä hieman salaattia. Viimeistele hodarit lehtipersiljalla ja kevätsipulilla. Nauti heti!