![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Helpot kananuudelit](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/paistettua-kanaa-vihanneksia-ja-nuudelia-web-3-d8s2029-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Helpot kananuudelit
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna seesamiöljy wokkipannussa ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi tai suikaloi porkkanat.
- Valuta säilötyt vesikastanjat.Lisää pannuun salottisipulit, valkosipulinkynnet, porkkanat, sokeriherneenpalot ja vesikastanjat. Kääntele muutaman minuutin ajan. Mausta hoisinkastikkeella ja nosta kastike sivuun.
- Kiehauta vesi ja nosta kattila pois liedeltä. Lisää chilinuudelit kiehuvan kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi ja anna seistä kannen alla.
- Valuta neste pois.
- Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista valutettuja nuudeleita hetki. Lisää joukkoon kastike ja sekoita ainekset. Koristele halutessasi tuoreella korianterilla.