![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Helpot kesäiset kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/helpot_kesaiset_grillipihvit_ja_parsa_124430_20231018113344.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Helpot kesäiset kanapihvit ja parsa-kirsikkatomaattisalaattia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita öljyn joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, raastettu sitruunankuori, puristettu sitruunanmehu, raastettu inkivääri, sokeri ja suola.
- Nosta Minuuttipihvi® laakeaan astiaan ja hiero kunnolla käsin marinadi lihan pintaan. Jätä pihvit sivuun maustumaan ja valmista sillä aikaa salaatti.
- Grillaa marinoidut pihvit pari minuuttia molemmin puolin ja tarjoile ne suoraan ritilältä parsa-kirsikkatomaattisalaatin kanssa.
Salaatti
- Pese ja kuori parsat. Leikkaa jokainen parsa kolmeen osaan. Paista parsoja pannulla öljyssä noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat hieman kypsyneet ja saaneet väriä.
- Pese tomaatit ja lisää ne pannulle. Voit puolittaa osan tomaateista ja jättää toisen osan kokonaisiksi.
- Sekoittele aineksia, lisää silputtu lehtipersilja ja mausteet ja anna niiden paistua muutama minuutti.