![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Helppo kanabiryani](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-riisi-kasvispaistos_20231018113504.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Helppo kanabiryani
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Paista Kananpojan Fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää joukkoon basmatiriisi ja kääntele aineksia hetken aikaa.
- Lisää sitten kanelitanko, laakerinlehdet, neilikat, sipulit, paprika, sokeriherneenpalot ja kesäkurpitsa. Kääntele aineksia taas hetki, jotta ne saavat hieman paistopintaa.
- Mittaa joukkoon vesi, kanaliemikuutio, soijakastike ja mustapippuria myllystä.
- Anna ruoan kypsyä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
- Tarkista maku. Ripottele valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.