![Kariniemen Kananpojan Fajitassuikale](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2447-kariniemen-kariniemen-paistisuikale-fajitas-450-g_20240318131605.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Helppo kanawrap Kariniemen tyyliin](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kn_pannuvalmiit_wrap_dsc01214_20240625125644.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Helppo kanawrap Kariniemen tyyliin
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Kuori ja poista kivi avokadosta. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet leikkuulaudalla. Hienonna avokado karkeaksi tahnaksi. Sekoita chili, valkosipuli, avokado, limen mehu, suola ja pippuri kulhossa.
- Paista suikaleita noin 8 minuuttia kuumalla pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Lisää mukaan pavut ja jatka ruskistamista, kunnes pavut ovat kuumia.
- Levitä tortillaletut työlaudalle. Levitä guacamolea letun toiselle puoliskolle ja siihen päälle kana ja kasvikset. Kääri lettu wrapiksi valitsemallasi tyylillä ja nauti esimerkiksi meksikolaisen oluen kera. ¡Ay, caramba!