![Kariniemen Kalkkunan Fileepihvi miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2772-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-miedosti-suolattu-400-g_20230928084119.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Hunaja-valkosipulikalkkunaa ja perunaa padassa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/hunaja-valkosipulikalkkuna-0_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hunaja-valkosipulikalkkunaa ja perunaa padassa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 180 asteeseen.
- Mausta kalkkunan fileet suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin.
- Kuutioi perunat, leikkaa sipuli lohkoiksi ja hienonna valkosipuli.
- Laita pataan voi ja öljy ja paista padassa kalkkunoihin väri. Ota kalkkunat hetkeksi pois padasta.
- Lisää pataan sipulit, valkosipuli ja perunat ja paista n. 5 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
- Lisää joukkoon hunaja, soija ja valkoviinietikka ja kiehauta.
- Nosta kalkkunan fileet pataan perunoiden päälle.
- Nosta pata uuniin ja kypsennä 18-20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Viimeistele tuoreilla yrteillä.