Hunajainen kanasalaatti ja granaattiomena-vinegrette

Hunajainen kanasalaatti ja granaattiomena-vinegrette

Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Paista fileesuikaleet pannulla kauniin ruskeiksi ja anna jäähtyä hieman.
  • Asettele pestyt salaatit vadille ja ripottele päälle paloitellut kurkut ja puolitetut kirsikkatomaatit. Asettele päällimmäiseksi paistetut fileesuikaleet sekä granaattiomenan siemenet ja mausta vinegretellä.

Granaattiomena-vinegrette

  • Halkaise granaattiomena. Aseta puolikas kerrallaan kuperalle kämmenelle astian ylle ja kopistele voimakkaasti lusikalla kuorta vasten, jolloin siemenet irtoavat ja omenan punainen mehu valuu alla olevaan astiaan.
  • Vältä omenan valkoisen osan joutumista siementen tai mehun joukkoon, sillä se on maultaan kitkerää. Säästä siemenet salaattia varten ja sekoita mehun joukkoon kaikki muut vinegreten ainekset.

Kokeile reseptejä