Hunajainen kanasalaatti ja granaattiomena-vinegrette
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista fileesuikaleet pannulla kauniin ruskeiksi ja anna jäähtyä hieman.
- Asettele pestyt salaatit vadille ja ripottele päälle paloitellut kurkut ja puolitetut kirsikkatomaatit. Asettele päällimmäiseksi paistetut fileesuikaleet sekä granaattiomenan siemenet ja mausta vinegretellä.
Granaattiomena-vinegrette
- Halkaise granaattiomena. Aseta puolikas kerrallaan kuperalle kämmenelle astian ylle ja kopistele voimakkaasti lusikalla kuorta vasten, jolloin siemenet irtoavat ja omenan punainen mehu valuu alla olevaan astiaan.
- Vältä omenan valkoisen osan joutumista siementen tai mehun joukkoon, sillä se on maultaan kitkerää. Säästä siemenet salaattia varten ja sekoita mehun joukkoon kaikki muut vinegreten ainekset.