![Kariniemen Kananpojan Fileepihvi hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2549-kariniemen-kananpojan-fileepihvi-hunaja-1-kg_20240318130101.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Hunajaiset kanapihvit ja portobellorisottoa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-hunaja-fileepihvit-ja-portobellorisottoa_20231018113447.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hunajaiset kanapihvit ja portobellorisottoa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
Portobellorisotto
- Aloita risotosta. Hienonna sienet ja sipuli.
- Kuumenna öljy kattilassa tai reunallisessa paistokasarissa, lisää sienet ja sipulit ja kääntele, kunnes sienet menevät kasaan ja neste haihtuu.
- Lisää kattilaan riisi ja kääntele hetki. Kaada perään valkoviini ja sekoittele, kunnes viini on imeytynyt riisiin.
- Sekoita ainesten joukkoon kasvisliemikuutio. Kaada kattilaan vesi muutamassa erässä ja anna sen välillä imeytyä riiseihin lisäämisten välillä.
- Keittele ja sekoittele risottoa noin 15-20 minuuttia.
- Mausta ruoka lopuksi mustapippurilla, parmesanilla, voilla ja kyntelillä. Tarkista maun herkullisuus.
- Grillaa Kananpojan Fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä tai paista pannulla. Tarjoa risoton kanssa.