Hunajaiset kanapihvit ja portobellorisottoa

Hunajaiset kanapihvit ja portobellorisottoa

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
  • Grilliin

    Grilliin

  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

Portobellorisotto

  • Aloita risotosta. Hienonna sienet ja sipuli.
  • Kuumenna öljy kattilassa tai reunallisessa paistokasarissa, lisää sienet ja sipulit ja kääntele, kunnes sienet menevät kasaan ja neste haihtuu.
  • Lisää kattilaan riisi ja kääntele hetki. Kaada perään valkoviini ja sekoittele, kunnes viini on imeytynyt riisiin.
  • Sekoita ainesten joukkoon kasvisliemikuutio. Kaada kattilaan vesi muutamassa erässä ja anna sen välillä imeytyä riiseihin lisäämisten välillä.
  • Keittele ja sekoittele risottoa noin 15-20 minuuttia.
  • Mausta ruoka lopuksi mustapippurilla, parmesanilla, voilla ja kyntelillä. Tarkista maun herkullisuus.

  • Grillaa Kananpojan Fileepihvit kuumassa, öljytyssä grillissä tai paista pannulla. Tarjoa risoton kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä