![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Hunajaista kananpoikaa uunissa ja parmesaani-lohkoperunoita](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_uuni_feta_kana_lohkopotut01144_20240625125757.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hunajaista kananpoikaa uunissa ja parmesaani-lohkoperunoita
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Viipaloi valkosipulinkynnet sekä chili. Puolita kirsikkatomaatit. Voitele uuninkestävä vuoka rypsiöljyllä ja levitä kanasuikaleet vuokaan. Ripottele pinnalle fetajuusto, chili, valkosipuli ja kirsikkatomaatit. Lorauta pintaan fetajuuston öljyä.
- Rouhi päälle mustapippuria ja paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kana on kypsää ja paistos kauniisti paistunut.
- Tarjoa esimerkiksi parmesaanilohkoperunoiden ja raikkaan salaatin kera.
- Lohko perunat veneenmallisiksi ja pyöräytä lohkot rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Paahda lohkoperunoita 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, perunoiden koosta riippuen.
- Kippaa paahdetut perunat kulhoon ja raasta päälle reilusti parmesaania. Tarjoa.