![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2667-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-290-g_20240318130146.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Ilonan pekonikana](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/ilonan-pekonikana_20231018113353.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Ilonan pekonikana
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota kananpojan Minuuttipihvi® huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Ripottele pihvien pinnalle molemmin puolin kevyesti suolaa ja rouhi mustapippuria.
- Sekoita tuorejuusto ja silputut yrtit keskenään.
- Jaa täyte Minuuttipihvien keskelle keoksi ja kääri pihvit varovasti rullalle. Käännä Amerikan pekoni® Minuuttipihvien ympärille.
- Paista Minuuttipihvit kypsiksi pannussa molemmin puolin.
Pesto-mozzarellasalaatti
- Kuori kypsät perunat ja leikkaa ne sopiviksi suupaloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele mozzarella.
- Laita ainekset vadille yhdessä rucolan kanssa
- Paahda salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen. Lisää siemenet salaattiainesten joukkoon.
Vihreä pestokastike
- Valmista pestokastike. Laita basilika, parmesanraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
- Sekoita pesto salaattiainesten joukkoon. Tarjoa salaatti rapeiden Kananpojan Minuuttipihvien seurana.