![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Intialainen kanavuoka](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/haudutus_grillissa_reseptikuva_korj_20160429112542.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Intialainen kanavuoka
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuivaa paistileikkeet talouspaperilla ja grillaa ne nopeasti kuumassa grillissä.
- Sekoita kookosmaito ja currytahna foliovuoassa ja kuumenna seos kiehuvaksi grillin päällä.
- Siirrä grillatut paistileikkeet foliovuokaan ja peitä kannella. Anna paistileikkeiden hautua grillissä miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia.
- Poista vuoan kansi ja siirrä paistileikkeet vuoan toiseen reunaan. Lisää vuokaan jäiset wok-vihannekset ja pyörittele niitä hetki kastikkeessa. Jatka kuumentamista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia.
- Tarjoile seuraksi esimerkiksi keitettyä jasmiiniriisiä.