![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Intialainen kookoskana](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanatikka-web-1-d8s2071-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Intialainen kookoskana
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet kauttaaltaan. Kuori ja hienonna sipulit. Lisää ne pannulle ja kääntele hetki. Lisää joukkoon punainen currytahna, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattipyree ja lohkotut tomaatit.
- Kääntele hetki. Lisää kookoskerma ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
- Tarkista maku. Koristele annos tuoreella mintulla ja tarjoa seuraksi tuoksuvaa basmatiriisiä.