
Italialainen chilikana
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa kananpoika kahdeksaan osaan. Kuumenna öljy uuninkestävällä pannulla. Mausta broilerin palat suolalla ja pippurilla. Ruskista kanapalat kauttaaltaan kullanruskeiksi ja aseta sivuun.
- Puolita paprikat ja poista sisukset. Leikkaa paprikat sentin paksuiksi viipaleiksi ja paista niitä kanapaloista valuneessa rasvassa, kunnes viipaleet alkavat pehmetä.
- Lisää valkosipuli ja chililastut. Jatka paistamista pari minuuttia. Lisää punaviinietikka ja sekoita hyvin.
- Lisää kanapalat niistä mahdollisesti valuneiden nesteiden kera nahkapuoli ylöspäin pannulle paprikoiden päälle ja mausta oreganolla.
- Laita pannu 180-asteiseen uuniin ilman kantta ja kypsennä noin 40 minuuttia. Tarjoa rosmariinilla maustetussa oliiviöljyssä paistettujen perunoiden kera. Ja vihreä salaatti toimii aina.