![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Italialainen kanapatonki](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-patonki_20231018113502.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Italialainen kanapatonki
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna öljy pannulla, paista Kananpojan Fileesuikaleet kypsäksi ja jäähdytä.
- Sekoita tahnan ainekset keskenään ja tarkista maku.
- Halkaise patongit pituussuunnassa ja puolita sen jälkeen vielä kahteen yhtä suureen osaan. Levitä tahna alemmalle leivälle.
- Laita leivän täytteeksi Kananpojan fileesuikaleita, friseesalaattia, rucolaa, mozzarellapalloja, cashew-pähkinöitä, kurkkua, minttua ja miniluumutomaatteja.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja tarkista maku. Valuta kastiketta leivän sisään. Kääri patonki leivinpaperiin ja nauti!