Italialainen tomaatti-kana-leipäkeitto
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Mausta kananpojan fileesuikaleet suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä ja paista fileesuikaleita noin viisi minuuttia kypsiksi. Nosta kypsät suikaleet sivuun.
- Lisää pannulle öljyä, sipuli ja valkosipulit. Paista jatkuvasti sekoitellen noin viisi minuuttia. Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista pari minuuttia.
- Lisää kanaliemi, tomaattimurska, sokeri, etikka, chili ja savupaprika. Anna hautua 20 minuuttia.
- Lisää sitten pavut ja broilerin fileesuikaleet ja keitä vielä viisi minuuttia.
- Laita paahdetut leipäsiivut soppalautasten pohjalle ja kauho päälle keittoa. Laita päälle mozzarellaa ja koristele basilikalla, herneenversoilla ja oliiviöljyllä.