Jauhelihakastike

Jauhelihakastike

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Helppo

Valmistusohje

  • Paista kananpojan jauheliha voissa paistinpannulla kauniin väriseksi. Lisää pannulle kuutioitu sipuli. Jatka hetki ruskistamista niin, että sipulit pehmenevät ja saavat hieman väriä.

  • Lisää pannulle vehnäjauho ja ruskista lastalla koko ajan sekoittaen, kunnes jauhot ruskistuvat. Tässä hommassa maltti on valttia ja jauhot saavat kunnolla ruskistua, jotta kastikkeesta tulee ruskeaa.

  • Kun jauhot ovat saaneet tummanruskean värin kaada joukkoon puolet vedestä / kanalimestä, maustepippurit ja suolakurkkuliemi koko ajan ahkerasti sekoittaen. Lisää kastikkeeseen nestettä sen mukaan, kuinka paksua kastikkeesta haluat.

  • Kiehauta kastike välillä sekoitellen. Anna hautua hiljalleen noin 20 minuuttia välillä sekoitellen.

  • Mausta suolalla ja tarjoa keitettyjen perunoiden, ruisleivän sekä suolakurkkuviipaleiden kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä